Termeni si Conditii de utilizare

Cum se fac comenzile? Pentru a putea efectua o comanda este necesar sa va creati un cont de utilizator sau puteti sa faceti o comanda ca vizitator, Comanda Rapida


La unele repere din catalog, care reprezinta game de produse cu acelasi pret, se retine modelul ales din lista prezenta in descrierea gamei, apoi, dupa ce va accesati contul pentru confirmarea comenzii, introduceti manual la rubrica "Adauga comentariu la comanda" modelul ales de dumneavoastra.


La celelalte produse, unde nu apare o lista speciala de modele disponibile, se comanda direct modelul unic prezentat si se confirma comanda din contul dumneavoastra de utilizator pentru a primi pe email factura proforma necesara efectuarii platii.


Detalii specifice ale produselor se gasesc in Catalogul pdf.

Daca aveti nevoie de un produs prezentat in CATALOGUL .pdf , produs care nu apare in magazinul online, va rugam sa ne contactati pentru a va putea da detalii legate de pret si livrarea acelui produs.

Preturile afisate pe site nu includ TVA 19% in pagina de produs. Tva-ul se adauga la totalul comenzii automat.
La o comanda minima de 200euro fara tva(la curs 1euro=4.5lei )livrarea este GRATUITA. Pentru comenzi sub aceasta suma, se adauga 15 euro costurile de livrare. Aceasta suma este adaugata automat la eliberarea facturii proforma a comenzii, acolo unde este cazul.
Livrarea produselor se face doar dupa achitarea facturii si confirmarea platii.

Dupa efectuarea comenzii online veti fi contactat telefonic de unul din agentii nostri pentru confirmarea comenzii.


Cum se face plata?


In urma primiri pe emailul dumneavoastra a unei proforma, plata se face prin transfer bancar catre:


S.C. Agri Inovatie S.R.L.

ORC: J35/4134/2008, CUI: R 24796139
Sediul Social: Timisoara, B-dul Simion Barnutiu nr.11A


COD IBAN: RO50 INGB 0000 9999 0211 6761
Banca: ING BANK TIMISOARA

Originalul facturii il primiti odata cu coletul.


Datele dumneavoastra personale nu vor fi folosite decat in scopul prelucrarii comenzii si nu vor fi cedate unei terte parti in scopuri publicitare fara acordul dumneavoastra specific. Va multumim.